På beskedappen Telegram kan du slette hver kontakt individuelt eller fjerne dem alle på én gang. Ikke kun det, men du kan også slette kontakter på Telegram fra din pc, din Android-enhed eller din iPhone. Hvad mere er, uanset hvilken enhed du bruger til at gøre dette, vil det kun tage dig et minut eller to.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du sletter kontakter på Telegram ved hjælp af forskellige enheder.

Sådan sletter du kontakter i Telegram på en pc

Når du først opretter din Telegram-konto, synkroniseres alle kontakter på din telefon med din konto. Og da Telegram er en skybaseret app, synkroniseres alle kontakter og beskeder til dit skylager. På den anden side, når du tilføjer en kontakt til din Telegram-kontaktliste, bliver den også automatisk downloadet til din telefons kontaktliste.

Da du kan tilføje så mange Telegram-kontakter, som du vil, kan det være nemt for din kontaktliste at samle navnene på personer, du sjældent taler med. Heldigvis kræver sletning af kontakter på Telegram kun et par trin. Selvom det er nemmere at slette dine Telegram-kontakter på din mobiltelefon, kan det også gøres på desktop-appen.

Uanset hvilket operativsystem du har på din pc eller bærbare computer, kræver sletning af kontakter på Telegram desktop-appen de samme trin. Du kan vælge at slette én kontakt, flere kontaktpersoner eller alle dine kontaktpersoner på samme tid.

Enkelt kontakt

For at slette en enkelt kontakt på Telegram på din pc, skal du gøre dette:

  1. Start Telegram-appen på dit skrivebord.
  2. Klik på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Contacts på venstre sidebjælke.
  4. Find den kontakt, du vil fjerne. Når du klikker på deres navn, vil du blive ført til deres kontaktoplysninger side.

    Bemærk: Hvis du aldrig har talt med denne person før i appen, vil din chat være tom.
  5. Gå til de tre prikker i øverste højre hjørne.
  6. Vælge Delete Contact fra rullemenuen.
  7. Vælg Delete at bekræfte.

Det er alt, hvad der skal til. Du kan bruge både desktop-appen og web-appen til at gøre dette.

Husk, at når du sletter en kontakt fra appen, fjernes kontaktens telefonnummer ikke fra din telefons kontaktliste. Alt du skal gøre for at fjerne en Telegram-kontakt fra din telefons kontaktliste er at slette dem, ligesom du ville med enhver anden kontakt.

Selvom du har slettet kontakten, vil den chat, du har med den person, forblive på dit Telegram. Hvis du også vil slette chatten, skal du finde chatten. Klik derefter på de tre prikker i øverste højre hjørne igen, og vælg Delete Chat.

Alle kontakter

Du har også mulighed for at slette alle dine Telegram-kontakter på én gang. Husk, at du ikke kan bruge Telegram desktop-appen til at slette flere kontakter. I stedet skal du bruge web-app. Sådan gøres det:

  1. Åbn Telegram-webappen. Du kan bruge enhver webbrowser til at gøre dette.
  2. Log ind på din Telegram-konto.
  3. Klik på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af din skærm.
  4. Gå til Contacts på venstre sidebjælke.
  5. Vælge Edit.
  6. Vælg alle dine kontakter fra din Telegram-kontaktliste.
  7. Klik på Delete.
  8. Bekræft, at du vil slette alle dine kontakter.

Sådan sletter du kontakter i Telegram på en Android-enhed

Det er meget nemmere at slette alle dine kontakter på mobilappen. I modsætning til desktop-appen kan mobilappen bruges til at slette én kontakt ad gangen eller til at slette flere kontakter. Når du sletter en kontakt fra din Telegram-kontaktliste, får de ikke besked om, at du har slettet dem.

Sådan ville du slette en enkelt kontakt og alle kontakter på Telegram på din Android-enhed:

Enkelt kontakt

Hvis du vil slette en kontakt fra Telegram-appen på din Android, er det her, du skal gøre:

  1. Åbn Telegram-appen på din Android.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Contacts.
  4. Find den person, du vil fjerne fra listen over kontakter, og tryk på vedkommendes navn.
  5. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
  6. Vælg Delete fra rullemenuen.
  7. Bekræft, at du vil fjerne dem.

Selvom du har fjernet dem fra din Telegram-kontaktliste, vil deres nummer stadig blive gemt i din Androids kontaktliste. Derfor skal du gå til kontaktlisten på din enhed og slette dem også der.

Glem ikke at slette din chathistorik med den Telegram-bruger, hvis du har en. Det kan du gøre ved at åbne din chat, trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælge Delete Chat.

For at sikre dig, at dine Telegram-kontakter ikke synkroniseres med din telefons kontaktliste fra dette tidspunkt, er dette, hvad du skal gøre:

  1. Åbn Telegram og tryk på de tre vandrette linjer.
  2. Naviger til Settings på venstre sidebjælke.
  3. Forsæt med Privacy and Security.
  4. I den Contacts, slå til Sync Contacts kontakt.

Alle kontakter

Mens du kan bruge webappen på din telefon til at slette alle dine Telegram-kontakter, er der en anden måde at gøre det på. Følg nedenstående trin for at finde ud af, hvordan det gøres:

  1. Åbn Telegram på din Android.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne af appen.
  3. Gå til Settings i venstre menu.
  4. Fortsæt til Privacy.
  5. Naviger til Contacts.
  6. Deaktiver Delete Synced Contacts.

Dette vil ikke kun fjerne alle dine kontakter fra Telegram-appen, men også fra din telefons kontaktliste.

Sådan sletter du kontakter i Telegram på en iPhone

Sletning af Telegram-kontakter på din iPhone er en forholdsvis ligetil proces. Ikke kun kan du slette dine kontakter fra Telegram-appen, men du kan også deaktivere funktionen til synkronisering af kontakter. Vi viser dig, hvordan du gør begge dele.

Enkelt kontakt

Hvis du vil slette en enkelt kontakt på Telegram på din iPhone, skal du følge nedenstående trin:

  1. Åbn Telegram på din iPhone.
  2. Naviger til Contacts i venstre hjørne af den nederste menu.
  3. Tryk på Search bar og find den kontakt, du vil slette.
  4. Gå til deres detaljeside og tryk på deres brugeravatar i øverste højre hjørne af din skærm.
  5. Vælge Edit.
  6. Gå til Delete Contact nederst på deres side med detaljer.
  7. Bekræft, at du vil slette dem.

I modsætning til Telegram på Android-enheder, når du sletter en Telegram-kontakt fra din iPhone, vil de også blive fjernet fra din kontaktliste. For at sikre, at Telegram-kontakter ikke automatisk downloades til din iPhones kontaktliste, er dette, hvad du skal gøre:

  1. Start Telegram.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer.
  3. Vælg Settings på venstre sidebjælke.
  4. Fortsæt til Privacy.
  5. I den Contacts, slå til Sync Contacts kontakt.

Alle kontakter

Følg nedenstående trin for at slette flere eller alle kontakter fra din Telegram-kontaktliste på din iPhone:

  1. Åbn Telegram på din iPhone.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne.
  3. Gå til Settings i venstre menu.
  4. Fortsæt til Privacy.
  5. Skift til Delete Synced Contacts kontakt.

Det er det. Nu vil alle dine Telegram-kontakter blive slettet på samme tid.

Fjern alle unødvendige kontakter fra Telegram

Der er mere end én måde at slette dine Telegram-kontakter på, uanset om du sletter flere af dem eller kun én. Du kan slette dine Telegram-kontakter ved hjælp af mobilappen, desktopappen eller webappen. Du kan endda deaktivere muligheden for at synkronisere Telegram-kontakter til din telefon, så du ikke behøver at slette de samme kontakter to gange.

Har du nogensinde slettet en kontakt i Telegram før? Hvilken metode brugte du til at gøre det? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Previous articleSådan deaktiveres kommentarer på din Facebook-væg/-profil [January 2022]
Next articleSådan annullerer du Netflix: Stop dit Netflix-abonnement på iPhone, iPad, Android og online