באפליקציית ההודעות Telegram, תוכלו למחוק כל איש קשר בנפרד או להסיר את כולם בבת אחת. לא רק זה, אלא שאתה יכול גם למחוק אנשי קשר בטלגרם מהמחשב האישי שלך, מכשיר האנדרואיד שלך או האייפון שלך. מה שכן, לא משנה באיזה מכשיר תשתמשו לעשות זאת, זה ייקח לכם רק דקה או שתיים.

במדריך זה נראה לך כיצד למחוק אנשי קשר בטלגרם באמצעות מכשירים שונים.

כיצד למחוק אנשי קשר בטלגרם במחשב

כאשר אתה יוצר את חשבון הטלגרם שלך לראשונה, כל אנשי הקשר בטלפון שלך מסונכרנים עם החשבון שלך. ומכיוון שטלגרם היא אפליקציה מבוססת ענן, כל אנשי הקשר וההודעות מסונכרנים לאחסון הענן שלך. מצד שני, כאשר אתה מוסיף איש קשר לרשימת אנשי הקשר שלך בטלגרם, הוא גם יוריד אוטומטית לרשימת אנשי הקשר של הטלפון שלך.

מכיוון שאתה יכול להוסיף כמה אנשי קשר בטלגרם שאתה רוצה, זה יכול להיות קל לרשימת אנשי הקשר שלך לצבור שמות של אנשים שאתה מדבר איתם לעתים רחוקות. למרבה המזל, מחיקת אנשי קשר בטלגרם דורשת רק כמה שלבים. אמנם קל יותר למחוק את אנשי הקשר שלך בטלגרם בטלפון הנייד שלך, אך ניתן לעשות זאת גם באפליקציית שולחן העבודה.

לא משנה איזו מערכת הפעלה יש לך במחשב או במחשב הנייד, מחיקת אנשי קשר באפליקציית טלגרם שולחנית דורשת את אותם שלבים. אתה יכול לבחור למחוק איש קשר אחד, איש קשר מרובים או את כל אנשי הקשר שלך בו-זמנית.

איש קשר יחיד

כדי למחוק איש קשר בודד בטלגרם במחשב האישי שלך, זה מה שאתה צריך לעשות:

  1. הפעל את אפליקציית Telegram בשולחן העבודה שלך.
  2. לחץ על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה של המסך.
  3. בחר Contacts בסרגל הצד השמאלי.
  4. מצא את איש הקשר שברצונך להסיר. כאשר תלחץ על שמם, תועבר לדף פרטי הקשר שלהם.

    הערה: אם מעולם לא דיברת עם אדם זה בעבר באפליקציה, הצ'אט שלך יהיה ריק.
  5. עבור אל שלוש הנקודות בפינה השמאלית העליונה.
  6. בחר Delete Contact מהתפריט הנפתח.
  7. בחר Delete כדי לאשר.

זה כל מה שיש בזה. אתה יכול להשתמש גם באפליקציית שולחן העבודה וגם באפליקציית האינטרנט כדי לעשות זאת.

זכור שברגע שתמחק איש קשר מהאפליקציה, מספר הטלפון של איש הקשר לא יוסר מרשימת אנשי הקשר של הטלפון שלך. כל מה שאתה צריך לעשות כדי להסיר איש קשר בטלגרם מרשימת אנשי הקשר של הטלפון שלך הוא למחוק אותו בדיוק כפי שהיית עושה עם כל איש קשר אחר.

למרות שמחקת את איש הקשר, הצ'אט שיש לך עם אותו אדם יישאר בטלגרם שלך. אם אתה רוצה למחוק גם את הצ'אט, עליך למצוא את הצ'אט. לאחר מכן, לחץ שוב על שלוש הנקודות בפינה השמאלית העליונה ובחר Delete Chat.

כל אנשי הקשר

יש לך גם אפשרות למחוק את כל אנשי הקשר שלך בטלגרם בבת אחת. זכור שאינך יכול להשתמש באפליקציית שולחן העבודה של Telegram כדי למחוק מספר אנשי קשר. במקום זאת, עליך להשתמש ב- אפליקציית אינטרנט. הנה איך זה נעשה:

  1. פתח את אפליקציית האינטרנט של טלגרם. אתה יכול להשתמש בכל דפדפן אינטרנט כדי לעשות זאת.
  2. היכנס לחשבון הטלגרם שלך.
  3. לחץ על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה של המסך.
  4. לך ל Contacts בסרגל הצד השמאלי.
  5. בחר Edit.
  6. בחר את כל אנשי הקשר שלך מרשימת אנשי הקשר שלך בטלגרם.
  7. הקלק על ה Delete.
  8. אשר שברצונך למחוק את כל אנשי הקשר שלך.

כיצד למחוק אנשי קשר בטלגרם במכשיר אנדרואיד

מחיקת כל אנשי הקשר שלך באפליקציה לנייד היא הרבה יותר קלה. בניגוד לאפליקציית שולחן העבודה, האפליקציה לנייד יכולה לשמש למחיקת איש קשר אחד בכל פעם או למחיקת מספר אנשי קשר. כאשר אתה מוחק איש קשר מרשימת אנשי הקשר שלך בטלגרם, הוא לא יקבלו הודעה שמחקת אותו.

כך תמחק איש קשר בודד ואת כל אנשי הקשר בטלגרם במכשיר האנדרואיד שלך:

איש קשר יחיד

אם אתה רוצה למחוק איש קשר אחד מאפליקציית Telegram באנדרואיד שלך, הנה מה שאתה צריך לעשות:

  1. פתח את אפליקציית Telegram באנדרואיד שלך.
  2. הקש על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה של המסך.
  3. בחר Contacts.
  4. מצא את האדם שברצונך להסיר מרשימת אנשי הקשר והקש על שמו.
  5. הקש על שלוש הנקודות בפינה השמאלית העליונה.
  6. בחר Delete מהתפריט הנפתח.
  7. אשר שברצונך להסיר אותם.

למרות שהסרת אותם מרשימת אנשי הקשר שלך בטלגרם, המספר שלהם עדיין יישמר ברשימת אנשי הקשר של אנדרואיד שלך. לכן, עליך לעבור לרשימת אנשי הקשר במכשיר שלך ולמחוק אותם גם שם.

אל תשכח למחוק את היסטוריית הצ'אט שלך עם אותו משתמש טלגרם גם אם יש לך. אתה יכול לעשות זאת על ידי פתיחת הצ'אט שלך, הקשה על שלוש הנקודות בפינה השמאלית העליונה ובחירה Delete Chat.

כדי לוודא שאנשי הקשר שלך בטלגרם אינם מסונכרנים לרשימת אנשי הקשר של הטלפון שלך מנקודה זו ואילך, זה מה שאתה צריך לעשות:

  1. פתח את טלגרם והקש על שלושת הקווים האופקיים.
  2. נווט אל Settings בסרגל הצד השמאלי.
  3. המשך ל Privacy and Security.
  4. בתוך ה Contacts, החלף את Sync Contacts החלף.

כל אנשי הקשר

בעוד שאתה יכול להשתמש באפליקציית האינטרנט בטלפון שלך כדי למחוק את כל אנשי הקשר שלך בטלגרם, יש דרך אחרת לעשות זאת. בצע את השלבים הבאים כדי לגלות כיצד זה נעשה:

  1. פתח את Telegram באנדרואיד שלך.
  2. הקש על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה של האפליקציה.
  3. עבור אל Settings בתפריט השמאלי.
  4. המשך אל Privacy.
  5. נווט אל Contacts.
  6. השבת את Delete Synced Contacts.

זה לא רק יסיר את כל אנשי הקשר שלך מאפליקציית Telegram, אלא גם מרשימת אנשי הקשר של הטלפון שלך.

כיצד למחוק אנשי קשר בטלגרם באייפון

מחיקת אנשי קשר בטלגרם באייפון שלך היא תהליך פשוט יחסית. לא רק שאתה יכול למחוק את אנשי הקשר שלך מאפליקציית Telegram, אלא שאתה יכול גם להשבית את תכונת סנכרון אנשי הקשר. נראה לך איך לעשות את שניהם.

איש קשר יחיד

אם ברצונך למחוק איש קשר בודד בטלגרם באייפון שלך, בצע את השלבים הבאים:

  1. פתח את טלגרם באייפון שלך.
  2. נווט אל Contacts בפינה השמאלית של התפריט התחתון.
  3. הקש על Search סרגל ומצא את איש הקשר שברצונך למחוק.
  4. עבור לדף הפרטים שלהם והקש על דמות המשתמש שלו בפינה השמאלית העליונה של המסך שלך.
  5. בחר Edit.
  6. לך ל Delete Contact בתחתית דף הפרטים שלהם.
  7. אשר שברצונך למחוק אותם.

בניגוד לטלגרם במכשירי אנדרואיד, כאשר אתה מוחק איש קשר טלגרם מהאייפון שלך, הוא יוסר גם מרשימת אנשי הקשר שלך. כדי לוודא שאנשי הקשר של טלגרם לא יורדו אוטומטית לרשימת אנשי הקשר של האייפון שלך, זה מה שאתה צריך לעשות:

  1. הפעל את טלגרם.
  2. הקש על שלושת הקווים האופקיים.
  3. בחר Settings בסרגל הצד השמאלי.
  4. המשך אל Privacy.
  5. בתוך ה Contacts, החלף את Sync Contacts החלף.

כל אנשי הקשר

כדי למחוק מספר אנשי קשר או את כל אנשי הקשר מרשימת אנשי הקשר שלך בטלגרם באייפון שלך, בצע את השלבים הבאים:

  1. פתח את טלגרם באייפון שלך.
  2. הקש על שלושת הקווים האופקיים בפינה השמאלית העליונה.
  3. לך ל Settings בתפריט השמאלי.
  4. המשך אל Privacy.
  5. החלף את Delete Synced Contacts החלף.

זהו זה. כעת כל אנשי הקשר שלך בטלגרם יימחקו בו זמנית.

הסר את כל אנשי הקשר המיותרים מטלגרם

יש יותר דרכים מאחת למחוק את אנשי הקשר שלך בטלגרם, בין אם אתה מוחק כמה מהם או רק אחד. אתה יכול למחוק את אנשי הקשר שלך בטלגרם באמצעות האפליקציה לנייד, אפליקציית שולחן העבודה או אפליקציית האינטרנט. אתה אפילו יכול לבטל את האפשרות לסנכרן אנשי קשר בטלגרם לטלפון שלך, כך שלא תצטרך למחוק את אותם אנשי קשר פעמיים.

האם אי פעם מחקתם איש קשר בטלגרם בעבר? באיזו שיטה השתמשת כדי לעשות זאת? ספר לנו בקטע ההערות למטה.

Previous articleכיצד להשבית תגובות בקיר/פרופיל שלך בפייסבוק [January 2022]
Next articleכיצד לבטל את נטפליקס: הפסק את המנוי שלך לנטפליקס באייפון, אייפד, אנדרואיד ומקוון