A Telegram üzenetküldő alkalmazásban törölheti az egyes névjegyeket egyenként, vagy eltávolíthatja az összeset egyszerre. Nem csak ez, hanem a Telegram névjegyeit is törölheti számítógépéről, Android-eszközéről vagy iPhone-járól. Sőt, akármelyik eszközt is használja erre, csak egy-két percet vesz igénybe.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan törölhet névjegyeket a Telegramból különböző eszközök használatával.

Névjegyek törlése a Telegramban a számítógépen

Amikor először létrehozza Telegram-fiókját, a telefonon lévő összes névjegy szinkronizálva lesz a fiókjával. És mivel a Telegram egy felhőalapú alkalmazás, az összes névjegy és üzenet szinkronizálva van a felhőalapú tárhelyével. Másrészt, ha hozzáad egy névjegyet a Telegram névjegylistájához, az automatikusan letöltődik a telefon névjegyzékébe.

Mivel tetszőleges számú Telegram-névjegyet adhat hozzá, könnyen előfordulhat, hogy a névjegyzékben felhalmozódnak azok a személyek, akikkel ritkán beszél. Szerencsére a kapcsolatok törlése a Telegramon csak néhány lépést igényel. Míg a Telegram-névjegyek törlése egyszerűbb a mobiltelefonján, ezt az asztali alkalmazásban is megteheti.

Függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert használja számítógépén vagy laptopján, a Telegram asztali alkalmazásban lévő névjegyek törléséhez ugyanazok a lépések szükségesek. Kiválaszthat egy névjegyet, több névjegyet vagy az összes névjegyet egyszerre.

Egyetlen kapcsolattartó

Ha egyetlen névjegyet szeretne törölni a Telegramból a számítógépén, a következőket kell tennie:

  1. Indítsa el a Telegram alkalmazást az asztalon.
  2. Kattintson a három vízszintes vonalra a képernyő bal felső sarkában.
  3. Válassza ki Contacts a bal oldalsávon.
  4. Keresse meg az eltávolítani kívánt névjegyet. Ha rákattint a nevére, a kapcsolatfelvételi adatok oldalára kerül.

    jegyzet: Ha még soha nem beszélt az adott személlyel az alkalmazásban, a csevegése üres lesz.
  5. Lépjen a jobb felső sarokban lévő három pontra.
  6. Választ Delete Contact a legördülő menüből.
  7. Válassza ki Delete megerősítéséhez.

Ennyiről van szó. Ehhez használhatja az asztali alkalmazást és a webalkalmazást is.

Ne feledje, hogy ha töröl egy névjegyet az alkalmazásból, a névjegy telefonszáma nem törlődik a telefon névjegylistájáról. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítsa a Telegram-névjegyeket a telefon névjegyzékéből, csakúgy, mint bármely más névjegyet.

Annak ellenére, hogy törölte a névjegyet, az adott személlyel folytatott csevegés továbbra is megmarad a Telegramon. Ha a csevegést is törölni szeretné, meg kell találnia a csevegést. Ezután kattintson ismét a három pontra a jobb felső sarokban, és válassza ki Delete Chat.

Minden névjegy

Lehetősége van az összes Telegram-névjegy egyidejű törlésére is. Ne feledje, hogy a Telegram asztali alkalmazással nem törölhet több névjegyet. Ehelyett a webalkalmazás. Íme, hogyan történik:

  1. Nyissa meg a Telegram webalkalmazást. Ehhez bármilyen webböngészőt használhat.
  2. Jelentkezzen be Telegram-fiókjába.
  3. Kattintson a három vízszintes vonalra a képernyő bal felső sarkában.
  4. Menj Contacts a bal oldalsávon.
  5. Választ Edit.
  6. Válassza ki az összes névjegyét a Telegram névjegylistájáról.
  7. Kattintson a Delete.
  8. Erősítse meg, hogy törölni szeretné az összes névjegyét.

Névjegyek törlése a Telegramban Android-eszközön

Az összes névjegy törlése a mobilalkalmazásban sokkal egyszerűbb. Az asztali alkalmazástól eltérően a mobilalkalmazás egyszerre egy névjegy vagy több névjegy törlésére használható. Ha töröl egy névjegyet a Telegram névjegylistájáról, nem kap értesítést a törléséről.

Így törölhet egyetlen névjegyet és az összes névjegyet a Telegramban Android-eszközén:

Egyetlen kapcsolattartó

Ha törölni szeretne egy névjegyet az Android Telegram alkalmazásból, a következőket kell tennie:

  1. Nyissa meg a Telegram alkalmazást Android-eszközén.
  2. Érintse meg a három vízszintes vonalat a képernyő bal felső sarkában.
  3. Válassza ki Contacts.
  4. Keresse meg az eltávolítani kívánt személyt a névjegyek listájából, és érintse meg a nevét.
  5. Érintse meg a három pontot a jobb felső sarokban.
  6. Válassza ki Delete a legördülő menüből.
  7. Erősítse meg, hogy el kívánja távolítani őket.

Annak ellenére, hogy eltávolította őket a Telegram névjegylistájáról, a számuk továbbra is mentve lesz az Android névjegyzékében. Ezért meg kell lépnie az eszközén lévő névjegyzékbe, és ott is törölnie kell őket.

Ne felejtse el törölni a csevegési előzményeket azzal a Telegram-felhasználóval is, ha rendelkezik ilyennel. Ezt úgy teheti meg, hogy megnyitja a csevegést, megérinti a három pontot a jobb felső sarokban, és kiválasztja Delete Chat.

Annak érdekében, hogy a Telegram névjegyei ne legyenek szinkronizálva a telefon névjegylistájával, a következőket kell tennie:

  1. Nyissa meg a Telegram alkalmazást, és érintse meg a három vízszintes vonalat.
  2. Navigáljon ide Settings a bal oldalsávon.
  3. Továbbra is Privacy and Security.
  4. Ban,-ben Contacts, kapcsolja a Sync Contacts kapcsoló.

Minden névjegy

Bár a telefon webalkalmazásával törölheti az összes Telegram-névjegyet, van egy másik módja is ennek. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan történik:

  1. Nyissa meg a Telegramot Android-eszközén.
  2. Érintse meg a három vízszintes vonalat az alkalmazás bal felső sarkában.
  3. Menj a Settings a bal oldali menüben.
  4. Folytassa a Privacy.
  5. Navigáljon a Contacts.
  6. Tiltsa le a Delete Synced Contacts.

Ezzel nemcsak a Telegram alkalmazásból törli az összes névjegyét, hanem a telefon névjegyzékéből is.

Névjegyek törlése a Telegramban iPhone-on

A Telegram névjegyek törlése az iPhone-on viszonylag egyszerű folyamat. Nem csak a névjegyeket törölheti a Telegram alkalmazásból, hanem letilthatja a névjegyek szinkronizálási funkcióját is. Megmutatjuk, hogyan kell mindkettőt megtenni.

Egyetlen kapcsolattartó

Ha egyetlen névjegyet szeretne törölni az iPhone-ján lévő Telegram alkalmazásból, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a Telegramot iPhone-ján.
  2. Navigáljon a Contacts az alsó menü bal sarkában.
  3. Érintse meg a Search sávot, és keresse meg a törölni kívánt névjegyet.
  4. Lépjen a részletek oldalára, és koppintson a felhasználói avatarra a képernyő jobb felső sarkában.
  5. Választ Edit.
  6. Menj Delete Contact a részletes oldaluk alján.
  7. Erősítse meg, hogy törölni szeretné őket.

Az Android-eszközökön futó Telegram-szal ellentétben, ha töröl egy Telegram-névjegyet az iPhone-járól, az a névjegyzékből is törlődik. Ha meg szeretné győződni arról, hogy a Telegram névjegyei nem töltődnek le automatikusan az iPhone névjegylistájába, a következőket kell tennie:

  1. Indítsa el a Telegramot.
  2. Érintse meg a három vízszintes vonalat.
  3. Válassza ki Settings a bal oldalsávon.
  4. Folytassa Privacy.
  5. Ban,-ben Contacts, kapcsolja a Sync Contacts kapcsoló.

Minden névjegy

Ha több vagy az összes névjegyet törölni szeretne a Telegram névjegylistájáról iPhone-ján, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a Telegramot iPhone-ján.
  2. Érintse meg a három vízszintes vonalat a bal felső sarokban.
  3. Menj Settings a bal oldali menüben.
  4. Folytassa Privacy.
  5. Váltsd át a Delete Synced Contacts kapcsoló.

Ez az. Mostantól az összes Telegram-névjegy egyidejűleg törlődik.

Távolítsa el az összes felesleges névjegyet a táviratból

A Telegram-névjegyek törlésének több módja is van, akár többet, akár csak egyet töröl belőlük. A Telegram-névjegyeket a mobilalkalmazással, az asztali alkalmazással vagy a webalkalmazással törölheti. Még azt is letilthatja, hogy szinkronizálja a Telegram névjegyeit a telefonnal, így nem kell kétszer törölnie ugyanazt a névjegyet.

Törölt már valaha névjegyet a Telegramban? Milyen módszerrel csináltad? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben.

Previous articleHogyan lehet letiltani a megjegyzéseket a Facebook-falon/profilon [January 2022]
Next articleA Netflix lemondása: Állítsa le Netflix-előfizetését iPhone-on, iPaden, Androidon és online