På meldingsappen Telegram kan du slette hver kontakt individuelt eller fjerne alle på en gang. Ikke bare det, men du kan også slette kontakter på Telegram fra PC-en din, Android-enheten din eller iPhone. Dessuten, uansett hvilken enhet du bruker til å gjøre dette, vil det bare ta deg et minutt eller to.

I denne guiden viser vi deg hvordan du sletter kontakter på Telegram ved hjelp av forskjellige enheter.

Slik sletter du kontakter i Telegram på en PC

Når du først oppretter Telegram-kontoen din, synkroniseres alle kontaktene på telefonen din med kontoen din. Og siden Telegram er en skybasert app, synkroniseres alle kontaktene og meldingene til skylagringen din. På den annen side, når du legger til en kontakt i Telegram-kontaktlisten din, vil den også automatisk lastes ned til telefonens kontaktliste.

Siden du kan legge til så mange Telegram-kontakter du vil, kan det være enkelt for kontaktlisten din å samle navn på personer du sjelden snakker med. Heldigvis krever sletting av kontakter på Telegram bare noen få trinn. Selv om det er lettere å slette Telegram-kontaktene dine på mobiltelefonen, kan det også gjøres på skrivebordsappen.

Uansett hvilket operativsystem du har på PC-en eller den bærbare datamaskinen, krever sletting av kontakter på Telegram-skrivebordsappen de samme trinnene. Du kan velge å slette én kontakt, flere kontakter eller alle kontaktene dine samtidig.

Enkel kontakt

For å slette en enkelt kontakt på Telegram på PC-en din, er dette hva du må gjøre:

  1. Start Telegram-appen på skrivebordet ditt.
  2. Klikk på de tre horisontale linjene i øvre venstre hjørne av skjermen.
  3. Plukke ut Contacts på venstre sidefelt.
  4. Finn kontakten du vil fjerne. Når du klikker på navnet deres, kommer du til siden med kontaktinformasjon.

    Merk: Hvis du aldri har snakket med den personen før på appen, vil chatten din være tom.
  5. Gå til de tre prikkene i øvre høyre hjørne.
  6. Velge Delete Contact fra rullegardinmenyen.
  7. Plukke ut Delete å bekrefte.

Det er alt som skal til. Du kan bruke både skrivebordsappen og nettappen for å gjøre dette.

Husk at når du sletter en kontakt fra appen, vil ikke kontaktens telefonnummer bli fjernet fra telefonens kontaktliste. Alt du trenger å gjøre for å fjerne en Telegram-kontakt fra telefonens kontaktliste er å slette dem akkurat som du ville gjort med en hvilken som helst annen kontakt.

Selv om du har slettet kontakten, vil chatten du har med den personen forbli på Telegram. Hvis du vil slette chatten også, må du finne chatten. Klikk deretter på de tre prikkene i øvre høyre hjørne igjen, og velg Delete Chat.

Alle kontakter

Du har også muligheten til å slette alle Telegram-kontaktene dine samtidig. Husk at du ikke kan bruke Telegram-skrivebordsappen til å slette flere kontakter. I stedet må du bruke nettapp. Slik gjøres det:

  1. Åpne Telegram-nettappen. Du kan bruke hvilken som helst nettleser for å gjøre dette.
  2. Logg på Telegram-kontoen din.
  3. Klikk på de tre horisontale linjene i øvre venstre hjørne av skjermen.
  4. Gå til Contacts på venstre sidefelt.
  5. Velge Edit.
  6. Velg alle kontaktene dine fra Telegram-kontaktlisten.
  7. Klikk på Delete.
  8. Bekreft at du vil slette alle kontaktene dine.

Slik sletter du kontakter i Telegram på en Android-enhet

Det er mye enklere å slette alle kontaktene dine på mobilappen. I motsetning til skrivebordsappen, kan mobilappen brukes til å slette én kontakt om gangen eller til å slette flere kontakter. Når du sletter en kontakt fra Telegram-kontaktlisten din, vil de ikke bli varslet om at du har slettet dem.

Slik sletter du en enkelt kontakt og alle kontakter på Telegram på Android-enheten din:

Enkel kontakt

Hvis du vil slette én kontakt fra Telegram-appen på Android-en din, er dette hva du trenger å gjøre:

  1. Åpne Telegram-appen på Android.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene i øvre venstre hjørne av skjermen.
  3. Plukke ut Contacts.
  4. Finn personen du vil fjerne fra listen over kontakter og trykk på navnet deres.
  5. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  6. Plukke ut Delete fra rullegardinmenyen.
  7. Bekreft at du vil fjerne dem.

Selv om du har fjernet dem fra Telegram-kontaktlisten din, vil nummeret deres fortsatt lagres i Android-kontaktlisten. Derfor må du gå til kontaktlisten på enheten din og slette dem der også.

Ikke glem å slette chatloggen din med den Telegram-brukeren også hvis du har en. Du kan gjøre det ved å åpne chatten, trykke på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velge Delete Chat.

For å sikre at Telegram-kontaktene dine ikke synkroniseres med telefonens kontaktliste fra dette tidspunktet, er dette hva du må gjøre:

  1. Åpne Telegram og trykk på de tre horisontale linjene.
  2. Navigere til Settings på venstre sidefelt.
  3. Fortsette å Privacy and Security.
  4. I Contacts, veksle mellom Sync Contacts bytte om.

Alle kontakter

Mens du kan bruke nettappen på telefonen til å slette alle Telegram-kontaktene dine, er det en annen måte å gjøre det på. Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvordan det gjøres:

  1. Åpne Telegram på Android.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene i øverste venstre hjørne av appen.
  3. Gå til Settings på venstremenyen.
  4. Fortsett til Privacy.
  5. Naviger til Contacts.
  6. Deaktiver Delete Synced Contacts.

Ikke bare vil dette fjerne alle kontaktene dine fra Telegram-appen, men også fra telefonens kontaktliste.

Slik sletter du kontakter i Telegram på en iPhone

Å slette Telegram-kontakter på iPhone er en relativt enkel prosess. Ikke bare kan du slette kontaktene dine fra Telegram-appen, men du kan også deaktivere funksjonen for synkronisering av kontakter. Vi viser deg hvordan du gjør begge deler.

Enkel kontakt

Hvis du vil slette en enkelt kontakt på Telegram på iPhone, følg trinnene nedenfor:

  1. Åpne Telegram på iPhone.
  2. Naviger til Contacts i venstre hjørne av bunnmenyen.
  3. Trykk på Search bar og finn kontakten du vil slette.
  4. Gå til detaljsiden deres og trykk på brukeravataren deres øverst til høyre på skjermen.
  5. Velge Edit.
  6. Gå til Delete Contact nederst på deres detaljside.
  7. Bekreft at du vil slette dem.

I motsetning til Telegram på Android-enheter, når du sletter en Telegram-kontakt fra iPhone, vil de også bli fjernet fra kontaktlisten din. For å sikre at Telegram-kontakter ikke automatisk lastes ned til iPhone-kontaktlisten din, er dette hva du må gjøre:

  1. Start Telegram.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene.
  3. Plukke ut Settings på venstre sidefelt.
  4. Fortsett til Privacy.
  5. I Contacts, veksle mellom Sync Contacts bytte om.

Alle kontakter

For å slette flere eller alle kontakter fra Telegram-kontaktlisten på iPhone, følg trinnene nedenfor:

  1. Åpne Telegram på iPhone.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene i øverste venstre hjørne.
  3. Gå til Settings på venstremenyen.
  4. Fortsett til Privacy.
  5. Slå på Delete Synced Contacts bytte om.

Det er det. Nå vil alle Telegram-kontaktene dine bli slettet samtidig.

Fjern alle unødvendige kontakter fra Telegram

Det er flere måter enn én å slette Telegram-kontaktene dine på, enten du sletter flere av dem eller bare én. Du kan slette Telegram-kontaktene dine ved å bruke mobilappen, skrivebordsappen eller nettappen. Du kan til og med deaktivere alternativet for å synkronisere Telegram-kontakter til telefonen din, slik at du ikke trenger å slette de samme kontaktene to ganger.

Har du noen gang slettet en kontakt i Telegram før? Hvilken metode brukte du for å gjøre det? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Previous articleSlik kansellerer du Netflix: Stopp Netflix-abonnementet ditt på iPhone, iPad, Android og online
Next articleSlik endrer du PS4 NAT-type til Type 2