Netflix este un gigant de streaming online, dar ce faci atunci când prea multe dispozitive sunt activate în contul tău? Ce ziceți de când doriți să eliminați un dispozitiv pe care cineva îl folosește pentru a vă accesa contul? Nu există o limită a numărului de dispozitive pe care le puteți avea pe Netflix, dar există o limită a numărului de dispozitive care pot transmite în flux în același timp. The limit gets based on your subscription: Basic is one, Standard is two, and Premium is four. These limits are not for different movies or shows; they are for viewing anything simultaneously, even if it is the same stream.

Poate că aveți numeroase dispozitive în gospodărie și aveți probleme atunci când familia sau prietenii încearcă să folosească Netflix în același timp.

Poate ți-ai partajat datele de conectare cu cineva din afara casei și nu mai vrei ca aceștia să-ți acceseze contul Netflix?

Indiferent de situația dvs. de numărare a dispozitivelor Netflix, este posibil să fi luat în considerare eliminarea anumitor dispozitive pentru a ajuta la controlul problemelor limită sau pentru a bloca o persoană să vă folosească contul.

Sadly, you cannot remove devices from within your Netflix account; you can only activate them. Acest scenariu înseamnă că puteți avea 500 de dispozitive sau 15. Toate vor funcționa pe contul dvs. Netflix, afectând limita maximă de vizionare simultană a dispozitivelor și oferind acces oricăror utilizatori în orice moment.

Dacă credeți că vă puteți folosi contul pentru a vă deconecta de la anumite dispozitive (din moment ce nu le puteți elimina individual), va trebui să vă gândiți din nou.

Unfortunately, you cannot sign out of specific devices from within your Netflix account either. În plus, you also cannot stop them from signing back in unless you change the password. In orice caz, you CAN sign out of all devices using your account, then change your password. Acest proces forțează toate dispozitivele să se conecteze din nou pentru a obține orice acces.

Indiferent de limitările de deconectare și accesul neautorizat la cont, există o soluție legală pe care o puteți face pentru a ajuta la reducerea sau controlul dispozitivelor care vă folosesc contul Netflix. În plus, există o altă soluție pe care o puteți folosi pe propriul risc, cunoscută sub numele de petreceri online. Iată scoop-ul.

Cum să vă deconectați de la toate dispozitivele de pe Netflix

Deoarece nu vă puteți deconecta de la dispozitivele individuale din contul dvs. Netflix, vă puteți deconecta de la toate dispozitivele utilizând pașii de mai jos, apoi puteți forța fiecare dispozitiv să se conecteze din nou.

  1. Conectați-vă la dvs Netflix account din orice browser web de pe orice dispozitiv.
  2. Alegeți profilul dvs. principal făcând clic pe profile icon sau name.
  3. Faceți clic pe dvs profile icon în secțiunea din dreapta sus, apoi selectați Account.
  4. În SETTINGS, Click pe Sign out of all devices.
  5. Confirmați alegerea de a cânta de pe toate dispozitivele alegând Sign Out.

Urmând pașii de mai sus, toate dispozitivele necesită acum conectarea din nou la Netflix pentru a utiliza serviciul.

Cum să-ți schimbi parola Snapchat

Un alt pas critic în securizarea contului și controlul accesului la dispozitiv și a limitei de utilizare este schimbarea parolei. În acest fel, toate dispozitivele au nevoie de noile acreditări de conectare pentru a se conecta și a transmite în flux.

Pentru a schimba parola Netflix, procedați astfel:

  1. Din pagina de cont, faceți clic Change password.

2. Acum, introduceți dvs current password si a new password în casetele de text de mai jos.

Presupunând că ai folosit o parolă mai puternică decât numele câinelui tău și anul în care te-ai născut, ar trebui să fii gata. Niciun dispozitiv nu se poate autentifica decât dacă utilizatorul introduce noua parolă.

Găzduiește o petrecere de vizionare pe Netflix pentru a controla limitele dispozitivului de vizionare

În loc să vă deconectați manual de la fiecare dispozitiv înregistrat în Netflix sau să vă deconectați de la toate din contul dvs. Netflix, you can host a watch party to help reduce simultaneous viewing and account access. Desigur, acest proces necesită încă modificări individuale ale dispozitivului, dar asta ajută dacă alții din gospodărie sau prietenii tăi au conturi Netflix. Da, as long as each person has a Netflix account, they can join your watch petrecere.

Mai multe extensii online pentru Chrome (și alte browsere) vă permit să găzduiți o petrecere de vizionare, dar Teleparty (formerly Netflix Party) is the choice of many users. Această extensie/supliment a fost pe Chrome de ceva vreme, dar este acum disponibil în Microsoft Edge.

Chiar dacă Teleparty se numea inițial Netflix Party, Teleparty is NOT owned or affiliated with Netflix, așa cum cred mulți oameni. De asemenea, Netflix nu aprobă sau sprijină extensia. Therefore, use Teleparty or any other online party extension at your own risk. Vei avea probleme? Răspunsul este cel mai probabil nu. Poți avea probleme? Cu siguranță poți. Iată cum să utilizați Teleparty (Netflix Party).

  1. Deschis Chrome sau Edge pe desktop sau laptop (Mac sau Windows).
  2. Accesați Chrome sau Edge magazin de suplimente și căutați Teleparty, apoi instalați-l.
  3. Asigurați-vă că browserul este setat să sincronizeze toate extensiile sau va trebui să instalați manual Teleparty pe toate dispozitivele desktop/laptop utilizând pasul anterior.
  4. Lansați Netflix în browser (Chrome pe orice computer Windows, Mac sau Linux) sau alegeți Microsoft Edge (numai pe Windows).
  5. Deschide a Netflix video pe care doriți să o găzduiți în petrecerea dvs. Netflix (o puteți întrerupe temporar dacă doriți), apoi faceți clic pe Teleparty icon. și selectați Start the party.
  6. Alege Accept and Proceed în fereastra pop-up.
  7. Click pe Copy URL, apoi lipiți linkul în mesajele trimise prietenilor și familiei dvs.
  8. Începe sesiunea Teleparty. Puteți controla media, puteți plasa comentarii în chat și puteți vedea rapoarte de stare curentă, cum ar fi întrerupt, reluat etc.

Folosind pașii de mai sus, you can reduce device access to your Netflix account, thus removing specific devices from your Netflix account. Dar amintește-ți, each user must have an account to access your online Netflix party.

întrebări frecvente

Ce se întâmplă când elimin pe cineva din contul meu?

Din punct de vedere tehnic, nu eliminați pe cineva din contul dvs. Netflix pentru că nu puteți face acest lucru. În esență, deconectați un dispozitiv din contul dvs., blocând astfel utilizatorul să vă acceseze contul Netflix, atâta timp cât v-ați schimbat parola.

Cum voi afla dacă altcineva folosește contul meu?

Puteți verifica toate dispozitivele conectate din pagina contului. Veți vedea, de asemenea, conținut pe care nu l-ați vizionat în secțiunea Vizualizate recent din setările contului dvs.

O altă modalitate de a afla dacă cineva vă folosește contul este dacă Netflix face recomandări ciudate (cum ar fi anime sau thrillere pe care nu le vizionați niciodată). Cu toate acestea, aceste sugestii bizare ar putea exista în mod legitim dacă nu v-ați folosit prea mult contul sau doar v-ați înregistrat pentru unul. În plus, dacă nu poți transmite în flux deoarece a fost atinsă limita de streaming simultană, atunci da, cineva este conectat și urmărește în prezent ceva în contul tău Netflix.

În cele din urmă, dacă informațiile contului dvs. s-au schimbat, cum ar fi e-mailul sau parola, există o problemă mai gravă. Această situație indică faptul că cineva a piratat și a deturnat contul dvs. Schimbați imediat e-mailul și parola, deconectați-vă de la toate dispozitivele urmând pașii de mai sus și contactați Netflix (trimiteți capturi de ecran ale modificărilor, dacă este posibil).

Vreau să elimin doar un dispozitiv. Există alte opțiuni?

Prin Netflix, you can only remove ‘download devices’ individually, not actual devices, unless you remove them all using the Sign out of all devices. Dar, dacă dispozitivul se află în rețeaua wifi de acasă și routerul vă permite să blocați conținutul, vă puteți conecta la setările routerului și restricționați un anumit dispozitiv de la utilizarea Netflix pe wifi.

Desigur, vă puteți deconecta și de la contul Netflix de pe dispozitiv, dacă îl aveți disponibil. Urmând instrucțiunile exacte de mai sus, atingeți opțiunea „Deconectare” din meniu. Dacă nu mai doriți ca dispozitivul să se conecteze din nou la contul dvs., schimbați parola pentru un plus de securitate.

Articolul precedentCum să adăugați două melodii la un videoclip TikTok
Articolul următorCum să dezactivezi comentariile de pe peretele/profilul tău Facebook [January 2022]